top of page

Politika privatnosti

Primamo, prikupljamo i pohranjujemo podatke koje unesete na našu web stranicu ili nam ih date na bilo koji drugi način. Osim toga, možemo prikupiti adresu internetskog protokola (IP) koja se koristi za povezivanje vašeg računala s internetom; email adresa. Možemo koristiti softverske alate za mjerenje i prikupljanje informacija o sesiji, uključujući vrijeme odziva stranice, duljinu posjeta određenim stranicama, informacije o interakciji sa stranicom i metode korištene za odlazak sa stranice. Također prikupljamo osobne podatke (uključujući ime, e-poštu); podatke o plaćanju, komentare, povratne informacije, recenzije proizvoda, preporuke i osobni profil.
Kada eventualno izvršite transakciju na našoj web stranici, kao dio procesa, prikupljamo osobne podatke koje nam date kao što su vaše ime i adresa e-pošte. Vaši osobni podaci koristit će se samo za posebne razloge vezane uz našu uslugu.
Naša tvrtka nalazi se na platformi Wix.com. Wix.com nam pruža online platformu koja nam omogućuje prodaju naših proizvoda i usluga vama. Vaši podaci mogu biti pohranjeni putem Wix.com pohrane podataka, baza podataka i općih Wix.com aplikacija. Oni pohranjuju vaše podatke na sigurnim poslužiteljima iza vatrozida.

bottom of page